ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΔΠΜΣ

Η Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 30 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Οι αιτήσεις για εισαγωγή στο ΔΔΠΜΣ το παραπάνω διάστημα θα κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά.

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

Η Ειδική Διϊδρυματική Επιτροπή (ΕΔΕ) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) των Τμημάτων :

1) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΘ
2) ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΘ
3) ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΘ
4) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΘ και
5) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

απευθύνει Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή σαράντα πέντε (45) Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019, για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατευθύνσεις :

Α. Τεχνολογίες Διαδικτύου και Διαδίκτυο των Πραγμάτων (15)
Β. Ευφυή Συστήματα – Μεθοδολογίες Υπολογιστικής Νοημοσύνης και Εφαρμογές (15)
Γ. Τεχνολογίες του ήχου και της εικόνας στην παραγωγή και την εκπαίδευση (15)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω

Για να μεταφορτώσετε την αίτηση εισαγωγής πατήστε εδώ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Η προκήρυξη για την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» θα ανακοινωθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται σε ημερομηνίες που θα αναφέρονται στην προκήρυξη, και θα διαρκέσουν έως τις αρχές Σεπτεμβρίου

Θεσσαλονίκη, 5 Ιουλίου 2018

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΠΜΣ

Έναρξη μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.
Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

Παράταση Αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» παρατείνεται έως την Δευτέρα 11/09/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ, οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές από 31/7/2017 έως 18/8/2017.

Το παραπάνω χρονικό διάστημα η Γραμματεία του ΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» δεν θα λειτουργεί.
Οι ενδιαφερόμενοι για εισαγωγή στο ΔΠΜΣ μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά τις αιτήσεις τους ή να τις καταθέσουν εντύπως έως 28/7/2017 και από 21/8/2017.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΔΠΜΣ «ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-18

Ανακοινώνεται προκήρυξη για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο ΔΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» για το ακαδ. έτος 2017-2018.

Η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» παρατείνεται έως την Δευτέρα 11/09/2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΔΠΜΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-18

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Μ.Φ

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται  (καθημερινά 12:00-14:00), στη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» (Ισόγειο κτηρίου Δ’ Πολυτεχνικής-ΑΠΘ).

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

  Νέα Ανακοίνωση για τη Λειτουργία της Γραμματείας εδώ

Παρουσίαση διπλωματικής εργασίας του ΔΔΠΜΣ

Ανακοινώνεται ημερομηνία εξέτασης διπλωματικής εργασίας που εκπόνησε ο μεταπτυχιακός φοιτητής του ΔΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» κ. Θ. Κουμαρτζής.

Επιβλέπων/οντες Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Τίτλος διπλωματικής Ημερομηνία Εξέτασης
A. Βέγλης Θεόδωρος Κουμαρτζής Ανάπτυξη διαδικτυακών μαθημάτων και εφαρμογών για την εκμάθηση αρχαίων ελληνικών οργάνων 31/3/2017, 10:00πμ., Εργαστήριο ΜΜΕ

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 12ο ΒΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ (31.3.2017)-ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

H Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διοργανώνει την Παρασκευή 31/3/2017 στο εργοστάσιό τους στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ευκαρπίας) το 12ο κατά σειρά «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή».

Το «Βήμα» είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε το 2002 με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας της εταιρίας , στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των αυριανών στελεχών της οικονομίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στη διεθνή αγορά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 100 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Anatolia College και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο: «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης οι  ομιλητές θα συζητήσουν με τους φοιτητές τις τάσεις, τις προκλήσεις καθώς και τις  εμπειρίες τους από το  χώρο που δραστηριοποιούνται και στο β΄ μέρος της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι δεξιότητες που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Η εταιρία διαθέτει πούλμαν για πρόσβαση στην εκδήλωση.

Το σημείο αναχώρησης των πούλμαν θα είναι από την οδό Μανώλη Ανδρόνικου στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 9:00 π.μ.
Στις 15:30μ.μ τα πούλμαν θα επιστρέψουν στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος (με δήλωση ονοματεπώνυμου και επιθυμίας χρήσης των πούλμαν που διαθέτει η εταιρεία για τη μετακίνηση) έως τις 27 Μαρτίου 2017, στην κα Τουρίμπαμπα Αίγλη, στα τηλέφωνα 6942 460919 ή 210 2591 476 και στο email: egt@titan.gr

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

 

Παρουσίαση διπλωματικής εργασίας του ΔΔΠΜΣ

Ανακοινώνεται ημερομηνία εξέτασης διπλωματικής εργασίας που εκπόνησε ο μεταπτυχιακός φοιτητής του ΔΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» κ. Π. Γιαννακούλιας

Επιβλέπων/οντες Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Τίτλος διπλωματικής Ημερομηνία Εξέτασης
Γ. Χασάπης

Δ. Τζοβάρας

Γιαννακούλιας Παναγιώτης H νεόδμητη πανευρωπαϊκή πλατφόρμα FIspace ως εργαλείο ανάπτυξης καινοτόμου B2B/Β2C επιχείρησης στο Νέφος 3/3/2017, 12:45μ., Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΤΠΤΧ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΔΠΜΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Ανακοινώνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα του ΔΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» για το δεύτερο εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-17.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-17

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

BeachByNight2

Παρουσιάσεις διπλωματικών εργασιών του ΔΔΠΜΣ

Ανακοινώνονται ημερομηνίες εξέτασης διπλωματικών εργασιών που εκπόνησαν μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΔΔΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών»

Επιβλέπων/οντες Ονοματεπώνυμο/α Φοιτητή/ών Τίτλος διπλωματικής Ημερομηνία Εξέτασης
Ομότιμος Καθηγητής Β. Πετρίδης Αγησίλαος Μάντζιαρης Αναγνώριση και ταξινόμηση υφής εικόνων με τη χρήση της αρχιτεκτονικής ΗPREMMON 23/2/2017, 12:00μ., Αίθουσα 8 πτέρυγας ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ
Καθηγητής Ι. Θεοχάρης,

Δρ. Δ. Σταυρακούδης

Ιωάννης Κατσαρώνας Βελτιστοποίηση αλγορίθμων ασαφούς ομαδοποίησης μέσω διαφορικής εξέλιξης: Εφαρμογή στο πεδίο της επεξεργασίας εικόνας 23/2/2017, 13:00, Αίθουσα 8 πτέρυγας ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ
Αναπληρωτής Καθηγητής Ν. Πρωτόγερος Σωτήριος-Φώτιος Τσακιρίδης Σχεδίαση και υλοποίηση διεπαφής REST με σύστημα διαχείρισης ροής εργασίας BPMN 24/2/2017, 18:30, Αίθουσα 232, Πύργος Η του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Καθηγητής Γ. Χασάπης Χρήστος Ραβάνης, Λάζαρος Γεωργίου Ανάπτυξη συστήματος τηλεμετρίας ηλεκτρικών μεγεθών και πρόβλεψης ηλεκτρικής ισχύος και ενέργειας με χρήση νευρωνικών δικτύων 3/3/2017, 12:00μ., Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

μολύβια-εξετασεις

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ 1ου Εξαμήνου

Ανακοινώνεται εκ νέου το πρόγραμμα εξεταστικής του 1ου εξαμήνου στο οποίο έχει γίνει αλλαγή ημερομηνίας για την εξέταση του μαθήματος «Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ανάπτυξη Δικτυακών Τόπων»

Πρόγραμμα εξετάσεων_1ο εξ. 2016-2017_v2 20-1-2017

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΘ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Πρυτανείας διακόπτονται τα μαθήματα και η λειτουργία των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου για σήμερα 10.1.2017, από τις 13:00 και μετά, οπότε και τα μαθήματα του ΔΔΠΜΣ δεν θα πραγματοποιηθούν.

http://www.auth.gr/news/anouncements/23300

 

Από τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ